Geen categorie

ZOUTELANDE versus RIJSSEN

ZOUTELANDE versus RIJSSEN

Het is appels met peren vergelijken, maar beide overkappingen zijn fantastisch en juist leuk om ze tegenover elkaar te zetten!

Zoutelande 600x330cm en is van RED CLASS WOOD en de Rijssen 600x400cm is van geïmpregneerd douglashout.

Het betreft een DHZ houtpakket (doe het zelf) en dat betekend dat u alle onderdelen zelf op maat maakt, uiteraard met een duidelijke opbouwinstructie.

Uiteraard is het mogelijk om de veranda volledig compleet af te leveren met EPDM dakbedekking, lijm, dakdoorvoer, aluminium daktrimmen en betonpoeren, hoogteverstelling en snelbeton

ZOUTELANDE €2220,- RIJSSEN €3750,-

Meer maatvoeringen leverbaar!

Benieuwd? Wij hebben beide modellen in de showtuin staan in Coevorden.

U bent van harte welkom bij Hemmes Tuin & Lifestyle Krimweg 34 met een showtuin van 10.000m2

#hemmes #tuindeco #veranda #overkapping #redclasswood #douglas #lifestyle #buitenleven #tuin #outdoor #tuininspiratie #bouwnuengenietinhetvoorjaar

 

(Red class wood is een goede vervanger voor douglas tuinhout. Het is goedkoper en duurzamer. Red class is kunstmatig gedroogd alvorens het wordt behandeld, waardoor het hout stabieler is en maatvaster tijdens verwerking en gebruik.

Na droging wordt het geschaafd, daardoor ontstaat een zeer glad oppervlak)

(Zwart geïmpregneerd fijnbezaagd douglashout is tijdens het impregneerproces voorzien van een zwarte grondlaag die het douglashout een zwarte kleur geeft en daardoor ook verduurzaamd. Afwerklaag wordt geadviseerd. )