Geen categorie

Tuinverlichting

Een goed verlichte tuin geeft niet alleen sfeer, maar is ook functioneel. Door het gebruik van sfeervolle verlichting betrek je je buitenruimte ook ‘s avonds perfect bij je woning. Wil jij inspiratie opdoen en onze mooie tuinverlichting producten eens in het echt zien?

Elke zaterdag zijn wij aanwezig in onze showroom om je te voorzien van alle uitleg en advies. Ook hebben wij hier onze demo wand waar wij onze producten werkend kunnen laten zien. Wil je direct persoonlijk advies over verlichting in jouw tuin? Neem dan even een paar foto’s of schets van je tuin mee. Natuurlijk mag dit ook vooraf naar ons gemaild worden op info@tuinverlichtingmeesters.nl

Wij zijn dealer van het merk LightPro, dit is een bewuste keuze geweest, met de producten van LightPro kiest u voor sfeer en kwaliteit. Standaard leveren wij dan ook 6 jaar garantie op het gehele systeem. In het assortiment zitten naast Grondspot, Wand- en Staande lampen ook Uplights, Decklights en Sfeerverlichting, kortom, voor elk wat wils.

Wij geven vrijblijvend advies en informatie en denken graag met onze klanten mee. Zo kunnen we helpen door een verlichtingsplan te maken en ook de aanleg kan door ons worden gedaan.

Liever op een ander moment een afspraak? Dat is ook mogelijk, neem hiervoor contact op met Carlo Musters op telefoonnummer
06-57437339. Wanneer je ons assortiment eerst online wil bekijken ga dan naar www.tuinverlichtingmeesters.nl

Hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Tuinverlichting 
Meesters

Meesters in exclusieve Tuinverlichting

Telefoon: 06-57437339
Whatsapp: 06-57437339
E-mail: info@tuinverlichtingmeesters.nl
Website: tuinverlichtingmeesters.nl