Bent u niet tevreden met uw product en wilt u deze ruilen? Tuin & Lifestyle hanteert een 30 dagen geld terug garantie.

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd, zonder opgave van reden, uw bestelling retour aan te melden bij ons. De aanmeldperiode van uw retour verstrijkt 14 dagen na levering. Uw retour moet binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen zijn.

U meldt uw retour bij ons aan via een e-mail.

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten is alleen mogelijk onder de volgende voorwaarden. De producten;

  • Zijn niet op maat of kleur gemaakt voor u;
  • Moeten goed verpakt zijn;
  • Moeten voorzien zijn van aangehechte labels indien mogelijk;
  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd;
  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking;

Controleer uw bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat u met plaatsing begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dient u dit voor de plaatsing te melden. Een klacht ingediend tijdens of na het verwerken van de goederen zal niet passend opgelost kunnen worden. Hemmes Tuin & Lifestyle is niet aansprakelijk voor schade geleden door zaken die door controle vooraf voorkomen hadden kunnen worden.

Retourzending producten

U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. U stuurt uw retourzending naar Coevorden. Krimweg 34 7741 KJ

Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten voor transport.

Volledige bestelling retourneren

Als u uw volledige bestelling retourneert dan ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief bezorgkosten van ons terug. U ontvangt alleen de standaard bezorgkosten terug. De kosten die u heeft gemaakt voor een snellere levering ontvangt u niet terug. We betalen binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour het bedrag aan u uit. Deze periode geldt ook als u ons aantoont dat u uw bestelling heeft teruggestuurd naar ons.

Een deel van uw bestelling retourneren Als u een product retour stuurt waardoor het totale orderbedrag onder het drempelbedrag voor gratis verzending komt te liggen, mogen met terugwerkende kracht de verzendkosten in rekening worden gebracht.

 

Mark & Ellen Hemmes – Tuin & Lifestyle