Geen categorie

Tuinverlichting van Tuinverlichtingsmeesters

Vanaf vandaag kan je ook bij ons terecht voor een compleet lichtplan voor de tuin! Wij leveren alleen exclusieve Tuinverlichting van Tuinverlichtingsmeesters.

Carlo Musters van Tuinverlichtingsmeesters, is iedere zaterdag ( met uitzondering van van het pinksterweekend en vakantie wk 30, 31, 32) bij ons op de zaak om u te voorzien van alle informatie omtrent tuinverlichting en wat daarbij komt kijken.

Tuinverlichting ingewikkeld? Welnee, deze professionele en sfeervolle verlichtingssystemen zijn gemakkelijk te installeren en uit te breiden.  Er wordt gewerkt met alleen de beste merken daarom is bij 5 jaar garantie de standaard.

Ontdek wat tuinverlichting voor jou kan doen en betrek je buitenruimte bij je woning met de juiste verlichting.

Verlichting van Tuinverlichtingsmeesters is een sfeervolle en exclusieve tuinverlichting en van de allerbeste kwaliteit, niet voor niets geven zij standaard minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. Door het gebruik van 12 of 24 volt zwakstroom hoeft er bij het aansluiten en installeren geen elektricien ter plaatse te zijn. Hierdoor is het systeem niet alleen Plug and Play, maar zijn de producten ook veiliger, energiezuiniger en dus duurzamer. Later nog extra armaturen toevoegen? Geen probleem, het uitbreiden van een bestaand systeem is namelijk kinderspel.
Kom je er niet helemaal uit? Dit snappen wij heel goed, gelukkig helpt Carlo je graag. Tel: 06-57437339.

Carlo Musters
Partnerdesk Tuinverlichtingmeesters

Whatsapp: 06-57437339