Sierbestrating

Sierbestrating is een essentieel onderdeel van de buitenruimte en kan de uitstraling en functionaliteit van uw tuin, terras of oprit aanzienlijk verbeteren. Er zijn verschillende materialen beschikbaar om uit te kiezen, zoals gebakken bestrating, keramische tegels en natuursteen tegels. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en esthetiek, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om een prachtige buitenomgeving te creëren die aan uw wensen voldoet.

Gebakken bestrating is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en klassieke uitstraling. Deze bestratingsmaterialen worden gemaakt van klei die op hoge temperatuur wordt gebakken, wat resulteert in stevige en slijtvaste stenen. Gebakken bestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en patronen, waardoor u uw eigen unieke ontwerpen kunt maken. De warme tinten en aardse kleuren van gebakken bestrating geven uw buitenruimte een tijdloze uitstraling die goed samengaat met zowel moderne als traditionele architectuur.

Keramische tegels zijn een relatief nieuwere toevoeging aan de wereld van sierbestrating, maar ze winnen snel aan populariteit vanwege hun vele voordelen. Deze tegels worden gemaakt van klei en andere natuurlijke materialen, die vervolgens op hoge temperaturen worden gebakken. Het resultaat is een duurzaam en onderhoudsarm product dat bestand is tegen vlekken, krassen en vorst. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen, waardoor u een moderne en eigentijdse uitstraling aan uw buitenruimte kunt geven. Ze zijn vaak groter van formaat dan traditionele bestratingsstenen, waardoor ze een strak en naadloos uiterlijk creëren.

Natuursteen tegels zijn een andere populaire keuze voor sierbestrating vanwege hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Natuursteen wordt gevormd door miljoenen jaren van geologische processen, waardoor elke steen uniek is in kleur, textuur en patroon. Er zijn verschillende soorten natuursteen, zoals graniet, marmer, kalksteen en leisteen, die elk hun eigen kenmerken hebben. Natuursteen tegels kunnen een rustieke en elegante uitstraling geven aan uw buitenruimte, en ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en zware belasting.

Naast de verschillen tussen gebakken bestrating, keramische tegels en natuursteen tegels, bieden wij ook een breed scala aan bijpassende producten die uw bestratingsproject compleet maken. Kantopsluitingen zijn essentieel om de randen van uw bestrating op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze verzakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Lineablokken zijn een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor diverse toepassingen, zoals het creëren van plantenbakken, opslagruimtes of zitgedeeltes in uw buitenruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, zodat u ze kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Grind en split zijn perfecte opties om paden, opritten of borders mee af te werken. Ze voegen textuur en kleur toe aan uw buitenruimte en kunnen worden gekozen om te passen bij uw gekozen bestratingsmateriaal. Ze zijn ook waterdoorlatend, waardoor ze een goede keuze zijn voor het creëren van een natuurlijke afwatering.

Voor een goede afwatering bieden we ook speciale producten aan, zoals afvoergoten en infiltratiesystemen. Deze producten zorgen ervoor dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd, waardoor plassen en wateroverlast worden voorkomen.

Bij het kiezen van de juiste sierbestrating en bijbehorende producten is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke stijl, het beoogde gebruik van de ruimte en uw budget. Het is ook raadzaam om professioneel advies in te winnen om ervoor te zorgen dat u de juiste materialen kiest en dat het bestratingsproject vakkundig wordt uitgevoerd. Kom daarom gerust langs in onze showroom voor advies van onze experts.

In onze showtuin vindt u sierbestrating volgens de laatste trends. Wij verkopen o.a. merken als Redsun, MBI, Schellevis, Wienerberger etc….

Benieuwd naar overige mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Onze showroom

Hieronder ziet u een greep van producten uit ons assortiment. Voor prijzen of meer informatie vindt u hierboven onze contactgegevens!