Sierbestrating

In onze showtuin vindt u sierbestrating volgens de laatste trends. Wij verkopen o.a. merken als Redsun, MBI, Schellevis, Wienerberger etc….

Als het gaat om betonbestrating, keramische tegels, gebakken bestrating, stapelblokken, grind & split bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw tuin een prachtige sfeer en beleving te geven!

Zowel hoveniersbedrijven als particulieren zijn wij graag van dienst bij Hemmes Tuin & Lifestyle. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showtuin te Coevorden.

Wij werken nauw samen met verschillende hoveniers uit de regio. Wij kunnen u ook helpen met het aanleggen van een terras, het realiseren van een totaal tuinplan of onderhoud van uw tuin?

Alleen hulp nodig bij het aanleggen?

Dat is ook geen probleem!

De foto’s op de website dienen ter inspiratie en deze kunnen afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren dan ook altijd het product in onze showtuin te komen bekijken.

Wij verkopen online geen bestrating. Wij laten wel een aantal producten zien die wij o.a. verkopen. Levering aan huis is mogelijk. € 65,- transportkosten in de regio. Ca. 50 km rondom Coevorden.

Wij zien u graag in Coevorden. Vragen?

U kunt ons ook bellen 0524-700202. Wij helpen u graag.

Hieronder ziet u een greep van producten uit ons assortiment. Voor prijzen of meer informatie vindt u hierboven onze contactgegevens!