Dit jaar vieren wij ons jubileum, wij bestaan namelijk 10 jaar! 

Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum: we bestaan namelijk 10 jaar! Dat is al 10 jaar alle trends op de voet volgen en zorgen dat deze te bewonderen zijn bij ons op locatie én online. En met trots kunnen we zeggen dat ons dat gelukt is! Het buitenleven staat al jaren centraal bij Hemmes Tuin & Lifestyle.

Wij zitten we op een prachtige locatie in Coevorden, waar wij onze klanten het ultieme buitenleven beleving bieden. Dit doen wij in onze 1.000 m2 overdekte showroom en op ons buitenterrein van maar liefst 10.000 m2!

Openingstijden

  • Dinsdag t/m vrijdag van 09.00-17.30
  • Zaterdag van 09.00-16.00.

Acties tijdens het hele jaar door!

ACTIE 1: DHZ Overkapping Douglas houtpakket 600x400cm
Deze douglas DHZ overkapping van 600cm bij 400 cm is een prachtig model voor elke tuin. Door de beschikbare ruimte kun je dit model voor diverse doeleinden gebruiken. De overkapping wordt inclusief bevestigingsmaterialen geleverd.

ACTIE 2: Tuinhuis Charlotta 700x300cm
Zoek je een buitenverblijf dat zowel een berging als een overkapping biedt? Dan is Blokhut Charlotta met overkapping een perfecte optie. Deze blokhut combineert een overkapping met handige bergruimte, waardoor het ideaal is als een berging met een beschut terras. Met afmetingen van 7 x 3 meter en een hoogte van 217 cm, biedt blokhut Charlotta volop ruimte voor zowel opslag als ontspanning in de buitenlucht.

ACTIE 3: Speeltoren Blue Rappit Penthouse 
Deze speeltoren is extra groot en uitgerust met drie platformen, biedt talloze speelmogelijkheden dankzij zijn diverse in- en uitgangen, wat zorgt voor eindeloos vermaak. Het is ontworpen om zowel jongere kinderen als de wat oudere een fantastische speelervaring te bieden.

ACTIE 4: Complete hout/betonschutting
Meterslange korting op deze complete schutting. Voorzien van alle materialen, zoals bewapening, betonnen palen en onderplaten, tuinschermen, bevestigingsmaterialen en afdeklatten.

ACTIE 5: Saunabarrel 250cm x 195cm
Een eigen Wellness ruimte in jouw tuin? Met deze saunabarrel kun je heerlijk ontspannen in én genieten van je eigen tuin. Geniet van de rustgevende warmte en de gezellige sfeer, ideaal voor elke buitenruimte.

Kom langs in onze showtuin van 10.000m2

Daar zijn alle acties ook terug te vinden!